Értékeink

Krisztusi jellem

Törekszünk a Krisztusra mutató életre, és hogy láthatóvá váljon bennünk a krisztusi jellem (szeretet, egyenesség, egyszerűség, tisztaság, hűség, alázat, taníthatóság).

Közösség

A gyülekezet olyan testvéri közösség, ahol felelősséggel, tisztelettel és bizalommal tartozunk egymás iránt. A kommunikáció nyílt és őszinte, és működik a kölcsönös számonkérhetőség.

Egyensúly

Nagy hangsúlyt fektetünk a magánszféra tiszteletben tartására, és törekszünk a gyülekezet, a szolgálat, és a család közötti egyensúly megtartására.

Ajándék orientált szolgálat

A szolgálat csapatmunka, ahova a tagokat a Szent Szellem hívja el, ruházza fel és vezeti.
Ez  egyben elkötelezettséget, és ajándék-orientált feladatmegoldást is jelent.

KÜLDETÉSÜNK

Elhívás

A ma emberét mai nyelven megszólítva, Krisztushoz vezessük, hogy hitre jusson, megszabaduljon, meggyógyuljon, helyreálljon, megtapasztalva Isten szeretetét és erejét. Életközelségbe kerüljön Istennel, majd tanítvánnyá és érett, egészséges jövőképpel rendelkező kereszténnyé váljon.

Tanítványság

Szeretetben felkészítsünk minden hívőt a hatékony szolgálatra azáltal, hogy támogatjuk Istentől kapott ajándékainak felfedezésében és használatában. Ezáltal láthatóvá váljon Jézus Krisztus egyéni életünkben, családunkban, városunkban.

Otthon

Közösségünk olyan családias lelki és szellemi otthon legyen, amely vonzó, gyakorlatias és nyitott az együttműködésre másokkal.

Istentisztelet

 

minden vasárnap
10:00 órától

Állandó programok

 

Kedden főzőverseny

szerdán imaóra

pénteken gyülekezeti foci

 

következik

 

Bibliatanulmányozás

férfikör

játszóház